Nowoczesna rehabilitacja w domu Научете повече Изпробвайте

Какво предлага Neuroforma на пациентите?

venn_bg.png

Neuroforma е компютърна програма за двигателна и когнитивна рехабилитация, създадена от специалисти по неврорехабилитация и невропсихология. Neuroforma е предназначена за пациенти с неврологични заболявания и увреждания. Тя е особено подходяща за рехабилитация на пациенти с множествена склероза, както и на пациенти, които се възстановяват от мозъчен инсулт или мозъчно увреждане.

Стартирайте Neuroforma на Вашия компютър у дома:

  • мотивирайте се да се упражнявате ежедневно,
  • подобрете умственото и физическото си състояние,
  • следете постигнатите резултати.

Как действа Neuroforma?

Толкова е лесно!

screen_boxing.png

  1. Стартирайте компютъра и уеб камерата.
  2. Застанете пред компютъра си.
  3. След стартиране на програмата Neuroforma ще видите изображението си на екрана.
  4. В зависимост от вида на упражнението насочвайте изображението си така, че да улавяте, премествате, удряте или избягвате обекти, които се появяват на екрана.
  5. Камерата регистрира Вашите движения и компютърът следи напредъка Ви.

Neuroforma се разработва с помощта на потребителите, затова тя е много лесна за употреба, можете да я ползвате без затруднения дори и ако не сте компютърно грамотни.

Гледайте видеото

Какво Ви предоставя пълната версия на Neuroforma?

Получавате достъп до базата данни с различни модули с упражнения

screen_operations.png Neuroforma Ви предоставя достъп до над 20 модула с упражнения. Те включват както за двигателните, така и когнитивните умения. С Neuroforma можете да подобрите например прецизността на движенията си, координацията око-ръка, подвижността на ставите, мускулната си сила и издръжливост, възприятията и процесите на вземане на решения, вниманието и паметта. И всичко това по един увлекателен и мотивиращ начин.

Създайте или редактирайте своя собствена тренировъчна сесия

session_editor.png Можете да създадете своя тренировъчна сесия с всички налични модули. Тренировъчната сесия е група от модули за упражнения по ваш избор, които следват автоматично един след друг в реда, в който сте ги задали. Можете да си създадете различни сесии за всеки един ден!

Следете резултатите си

soccer_results.png Neuroforma незабавно Ви представя обратна връзка. Докато правите упражненията, програмата показва резултатите Ви. След края на тренировъчната сесия можете да видите обобщения резултат за постигнатата съгласуваност и напредък. Можете също така докато изпълнявате упражненията да видите резултатите си за дадена сесия. Можете на момента да проследите постигнатия напредък.

Отзиви

Барбара

За мен един ден без Neuroforma е пропилян ден. Упражненията са приятни и чувствам, че ръцете ми стават по-силни когато се упражнявам. Забелязах големи промени само месец след като започнах да правя упражненията.

Роман

Смятам, че упражненията Neuroforma отговарят на моите способности. Изпълнявам ги с удоволствие. Най-важният фактор за мен е, че мога да се упражнявам у дома.

Тереза

Neuroforma е чудесно допълнение към рехабилитацията. Тя е лесна за ползване, без никакви затруднения за потребителите. На практика всичко, което трябва да направиш, е да включиш компютъра и да стартираш програмата.

Данута

Най-после има програма, която улеснява рехабилитацията у дома. Neuroforma е чудесна иновативна програма за рехабилитация както за хора с увреждания, възстановяващи се от травми, които трябва да подобрят формата си, така и за хора, отегчени от традиционните упражнения.

Referencje

Изпробвайте Neuroforma безплатно

Използвайте връзката по-долу и инсталирайте безплатната версия на Neuroforma. Можете да я изпробвате през следващите 7 дни и да се убедите сами колко полезна може да бъде Neuroforma за ежедневните Ви упражнения.

Пълното предложение и цена се предлагат в структурата на менюто на демо версията.

Насладете се на Neuroforma! :)