Nowoczesna rehabilitacja w domu Научете повече Изпробвайте

Какво предлага Neuroforma на пациентите?

venn_bg.png

Neuroforma е компютърна програма за двигателна и когнитивна рехабилитация, създадена от специалисти по неврорехабилитация и невропсихология. Neuroforma е предназначена за пациенти с неврологични заболявания и увреждания. Тя е особено подходяща за рехабилитация на пациенти с множествена склероза, както и на пациенти, които се възстановяват от мозъчен инсулт или мозъчно увреждане.

Стартирайте Neuroforma на Вашия компютър у дома:

  • мотивирайте се да се упражнявате ежедневно,
  • подобрете умственото и физическото си състояние,
  • следете постигнатите резултати.

Как действа Neuroforma?

Толкова е лесно!

screen_boxing.png

  1. Стартирайте компютъра и уеб камерата.
  2. Застанете пред компютъра си.
  3. След стартиране на програмата Neuroforma ще видите изображението си на екрана.
  4. В зависимост от вида на упражнението насочвайте изображението си така, че да улавяте, премествате, удряте или избягвате обекти, които се появяват на екрана.
  5. Камерата регистрира Вашите движения и компютърът следи напредъка Ви.

Neuroforma се разработва с помощта на потребителите, затова тя е много лесна за употреба, можете да я ползвате без затруднения дори и ако не сте компютърно грамотни.

Гледайте видеото

Какво Ви предоставя пълната версия на Neuroforma?

Получавате достъп до базата данни с различни модули с упражнения

screen_operations.png Neuroforma Ви предоставя достъп до над 20 модула с упражнения. Те включват както за двигателните, така и когнитивните умения. С Neuroforma можете да подобрите например прецизността на движенията си, координацията око-ръка, подвижността на ставите, мускулната си сила и издръжливост, възприятията и процесите на вземане на решения, вниманието и паметта. И всичко това по един увлекателен и мотивиращ начин.

Създайте или редактирайте своя собствена тренировъчна сесия

session_editor.png Можете да създадете своя тренировъчна сесия с всички налични модули. Тренировъчната сесия е група от модули за упражнения по ваш избор, които следват автоматично един след друг в реда, в който сте ги задали. Можете да си създадете различни сесии за всеки един ден!

Следете резултатите си

soccer_results.png Neuroforma незабавно Ви представя обратна връзка. Докато правите упражненията, програмата показва резултатите Ви. След края на тренировъчната сесия можете да видите обобщения резултат за постигнатата съгласуваност и напредък. Можете също така докато изпълнявате упражненията да видите резултатите си за дадена сесия. Можете на момента да проследите постигнатия напредък.

Отзиви

Десислава Димитрова

За своята рехабилитация използвам системата в рехабилитационен център, след което се сдобих и с домашната версия. Чрез Neuroforma имам възможност да правя ежедневно необходимите ми упражнения за да поддържам тялото и ума си във форма. Освен това е толкова забавно, че двете ми момчета също искат да правят упражненията, особено тези с футбол и бокс, така че понякога вкъщи има препирня кой да използва системата.

Илиана Томова

Изключително удобна за ползване. Подпомага ежедневните ми усилия да продължа да се поддържам. Упражненията са интересни, ако в момента не съм в състояние да изпълнявам някои от тях мога да подходя творчески и да променя упражненията. Много се радвам, че има и някакъв момент изненада.

Румяна Бикарска

Това за мен е нещо ново,което ме подтиква да храня още по голяма надежда за моето възстановяване.Смятам да го пробвам.

Николай Димитров

Възстановявам се от тежка неврохирургическа операция и използвам системата като допълнение към моята конвенционална рехабилитация. Всички упражнения са много интересни и ме мотивират да давам повече от себе си за своето възстановяване. Огледалната терапия е нещото, което е много полезно за моето състояние, усещам и цялостно психическо и физическо подобрение на състоянието си, докато движенията ми се подобряват и стават все по-уверени.

Referencje

Изпробвайте Neuroforma безплатно

Използвайте връзката по-долу и инсталирайте безплатната версия на Neuroforma. Можете да я изпробвате през следващите 7 дни и да се убедите сами колко полезна може да бъде Neuroforma за ежедневните Ви упражнения.

Пълното предложение и цена се предлагат в структурата на менюто на демо версията.

Насладете се на Neuroforma! :)